NaslovnicaVijesti(VIDEO) Cesc Fabregas objasnio zašto je kupio Range Rovera za Willy Caballera...

(VIDEO) Cesc Fabregas objasnio zašto je kupio Range Rovera za Willy Caballera dok je bio u Chelseaju!

Cesc Fabregas je objasnio kako je morao kupiti Range Rovera za bivšeg suigrača iz Chelseaja, Willyja Caballeroa 2018. godine nakon što je oklada na trening terenu pošla po zlu.

Cesc Fabregas objasnio

S većinom suspendiranog europskog nogometa na najvišoj razini kao posljedica pandemije koronavirusa, španjolski vezni igrač – koji sada igra u Ligue 1 za AS Monaco, pokušao je objasniti komičnu priču koja se krije iza kupnje Range Rovera za bivšeg suigrača iz Chelseaja, Willy Cabaleroa.

Nakon što nije objasnio što se dogodilo kada je priča izašla na vidjelo, Fabregas je potvrdio da ga je njegovo pretjerano samopouzdanje u izvođenju penala zeznulo.

“Dakle, nakon što je igrač već ispričao priču novinarima o onome što se dogodilo jednog dana u 2018. godini i mnogi su me pitali je li to istina, evo nas”, Fabregas je napisao na Twitteru.

“Mnogo puta tijekom mnogih godina nakon treninga ostajem malo duže kako bi izvodio neke penale. Uvijek sam pravio male oklade sa vratarima kako i začinio izazov.”

“Iz nekog razloga, nikada nisam promašio. Tako sam jednog dana bio previše samouvjeren i to mi se obilo o glavu. Bio je red na Caballera, kojem sam rekao, ako obrani penal, kupit ću mu Range Rovera.”

“Na žalost za mene, on je obranio penal pred cijelim timom, tako da možete zamisliti kako je to prošlo. Prošao sam od osjećaja samopouzdanja, do osjećaja najglupljeg momka na zemlji, sa osmjehom na licu i otvorenih usta.”

“Svi su vikali i smijali se, te govorili da moram platiti dug. Otišao sam na otpad i našao uništenog Range Rovera koji se uopće nije mogao upotrijebiti za 950 funti, pa sam rekao, znate što? Kupit ću ga.”

“Sutradan su stigli na trening teren i ostalo ću vam pokazati na videu. Pouka priče jeste: Ne kladite se ni pod koju cijenu.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!