NaslovnicaVijestiCesc Fabregas otkrio igrača za kojeg misli da je trebao osvojiti Zlatnu...

Cesc Fabregas otkrio igrača za kojeg misli da je trebao osvojiti Zlatnu loptu!

Cesc Fabregas je rekao da je Andres Iniesta jedini igrač kojeg bi volio vidjeti kako osvaja Zlatnu loptu, jer on nikada nije uspio da osvoji taj trofej.

Cesc Fabregas otkrio

Desetljeće je borba za Zlatnu loptu trajala između Lionel Messija i Cristiana Ronalda, a čak i kad su drugi igrači trebali da osvoje, nisu se mogli ni približiti.

Wesley Sneijder i Manuel Neuer bili su dva najgrubljija propusta u novije vrijeme, ali u ispitivanju na Twitteru, bivši veznjak Barcelone Fabregas je rekao da je njegov bivši suigrač Iniesta bio jedan od igrača koji su zaslužili osvojiti ovaj trofej.

35-godišnjak koji sada igra u Japanu sa Visselom Kobeom, dva puta je završio u utrci za najbolju nagradu za igrača na svijetu i došao je kao vodeći suigrač Messija u 2010. godini.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!