NaslovnicaVijestiČetiri europska kluba pregovaraju sa Antonijom Rudigerom!

Četiri europska kluba pregovaraju sa Antonijom Rudigerom!

Prema izvješćima, Real Madrid, PSG, Bayern i Juventus su ovog mjeseca započeli pregovore sa predstavnicima Antonija Rudigera.

Četiri europska kluba

28-godišnjem braniču Chelseaja istječe ugovor na kraju sezone i sada je slobodan razgovarati sa stranim klubovima o potencijalnom ljetnom transferu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Njemački reprezentativac je odigrao ključnu ulogu za Chelsea ove sezone, sudjelujući u svim utakmicama Premier lige osim jednoj.

Međutim, odugovlačio je sa potpisivanjem novog ugovora na Stamford Bridgeu zbog izvješća da bi mogao postati najplaćeniji branič u svjetskom nogometu ako ovog ljeta ode u besplatnom transferu.

Sky Sports News tvrdi da će se četiri najveća europska nogometna kluba boriti za Rudigerov potpis – Real Madrid, PSG, Bayern i Juventus.

Privremeni menadžer Manchester Uniteda Ralf Rangnick također je rekao da je obožavatelj Rudigera. Međutim, za razliku od četiri druga kluba, United još nije u mogućnosti pregovarati sa Nijemcem prema pravilima Premier lige.

Chelsea želi produžiti Rudigerov boravak u klubu, a njegovi predstavnici nisu isključili ostanak na Stamford Bridgeu.

Govoreći prošli mjesec, glavni trener Chelseaja Thomas Tuchel pozvao je na “strpljenje” u pregovorima.

“Apsolutno prihvaćamo i potpuno smo svjesni važnosti Tonija i uloge koju igra na terenu i izvan njega”, rekao je Tuchel.

“O tome nema sumnje. Istina je da nitko nije veći od kluba i ovo je timski rad i jak klub.

“Ne radi se samo o Toniju i to mislim na najbolji način jer znamo što radi i potpuno smo svjesni toga.”

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!