NaslovnicaVijestiČETIRI IGRAČA NA JUVENTUSOVOM RADARU: Postoji veliki problem u momčadi - jedan...

ČETIRI IGRAČA NA JUVENTUSOVOM RADARU: Postoji veliki problem u momčadi – jedan od ovih igrača bi to riješio!

Juventus navodno ima četiri imena u užem izboru za transfer kako bi riješio svoj problem sa lijeve strane, a među njima su Wendell i Elseid Hysaj.

ČETIRI IGRAČA

Bianconeri imaju problem sa nedostatkom kvalitetne dubine u tom odjelu, što je rezultiralo time da Alex Sandro igra punih 90 minuta u svakoj dosadašnjoj utkamici.

Naravno, za klub koji se ove sezone želi natjecati na više frontova, to nije održivi plan, iako su imali lošu sreću sa ozljedama budući da su Mattia De Sciglio i Danilo ozlijeđeni, to je problem koji bi možda trebao da se popravi u siječnju.

Prema Calciomercatu, u Juventusovom užem izboru se nalazi nekoliko imena, a Wendell, Hysaj, Thomas Meunier i Santiago Arias zabilježeni su kao moguće opcije, iako nisu svi prirodni lijevi bekovi, pa će morati pokazati svoju svestranost.

Dodaje se da bi Wendell mogao koštaiti oko 20 milijuna eura, dok bi Napoli tražio oko 25 milijuna za Hysaja, tako da će u svakom slučaju to biti skupa popravka.

Meunier će, međutim, sljedećeg ljeta postati slobodan agent i mogao bi biti dostupan u dogovoru sa sniženim cijenama u siječnju, dok bi Arias mogao dobiti zeleno svjetlo da napusti Atletico Madrid u mogućem odlasku na posudbu, pišu izvještaji.

Zauzvrat, postoji bezbroj opcija koje Juventus i Sarri mogu razmotriti, ali oni će trebati dovesti pravog igrača koji će dugoročno poboljšati ekipu, tako da, iako bi to riješilo kratkoročnu zabrinutost, također vrijedi uzeti u obzir i opširnu sliku.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!