NaslovnicaVijestiČetiri nova pojačanja u Manchester Unitedu do kraja sezone: Mourinho ih želi...

Četiri nova pojačanja u Manchester Unitedu do kraja sezone: Mourinho ih želi pod svaku cijenu

Manchester United ostaje čvrsto povezan sa nizom vrhunskih talenata, ali izgleda da je Jose Mourinho navodno identificirao četiri igrača koje želi potpisati sljedećeg ljeta.

Četiri nova pojačanja

Nemanja Matić, Victor Lindelof i Romelu Lukaku su bila pojačanja u prošlom ljetnom transfernom roku, dok Mourinho želi nova pojačanja kada se otvori novi ljetni prijelazni rok.

Unatoč tome što su potrošili 100 milijuna funti, Mourinho još jednom želi zaviriti u duboki džep svog kluba.

Prema izvješćima Manchester Evening Newsa, United prati Danny Rosea, Mesut Ozila i zvijezde iz La Lige, Antoine Griezmanna i Gareth Balea.

[su_no1forfootball]

United je bio snažno povezan sa četvoricom spomenutih igrača, a Mourinho se nada da će ih dovesti pred sezonu 2018/19.

Čini se da su Roseovi dani u Spursu odbrojani. Bio je ljut na klupsku transfer politiku i ambicije na ljeto. United još uvijek prati lijevog beka engleske reprezentacije.

Ozil, koji ima 29 godina, ulazi u posljednjih nekoliko mjeseci ugovora u Arsenalu. Klub je izgleda odustao od davanja novog ugovora za Ozila, uz niz klubova širom europe koji prate njegovu situaciju.

Vjeruje se da je Mourinho oduševljen ponovnim susretom nakon što se pridružio Real Madridu.

[su_bonus]

Griezmann je kako se izvješćuje bio na rubu odlaska na Old Trafford prošlog ljeta, dok se posao nije iskomplikovaoo. Iako United želi francuskog asa koji nastavlja govoriti o mogućem transferu, možda ga ne uspiju dobiti zbog tolikog interesa za njega, mogao bi im ga netko ukrasti. Navodno je i Barcelona zainteresirana.

Gareth Bale je u Real Madridu podvrgnut intenzivnim špekulacijama o transferu. Izvještaji sugeriraju da bi Velšanin mogao završiti u Unitedu prije ili kasnije.

Gareth Bale je u Real Madrid prešao 1. rujna 2013. godine za nevjerojatnih 100 milijuna eura, gdje je postao najskuplji nogometaš na svijetu. Taj rekord je oboren od strane Manchester Uniteda, kada su kupili Pogbu za 105 milijuna eura, no mogli bi to uraditi i sada. Ostaje nam da sačekamo i vidimo što će se dogoditi.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!