NaslovnicaVijestiChelsea bi mogao dobiti veću kaznu od Evertona zbog kršenja pravila FFP-a

Chelsea bi mogao dobiti veću kaznu od Evertona zbog kršenja pravila FFP-a

Premier liga bi mogla izreći teže kazne Chelseaju nego Evertonu zbog kršenja pravila Financial Fair Play (FFP), tvrdi bivši financijski savjetnik Manchester Cityja.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Regulacije FFP-a Premier lige su postale fokus javnosti proteklih mjeseci nakon što je Everton u studenom izgubio deset bodova zbog kršenja tih pravila.

Everton je kasnije optužen ponovno, zajedno s Nottingham Forestom, u siječnju zbog nepoštivanja pravila koja propisuju da klubovi iz Premier lige smiju izgubiti samo 105 milijuna funti tijekom trogodišnjeg razdoblja.

S druge strane, City se suočava s 115 optužbi koje, ako se dokažu, mogu rezultirati oduzimanjem titula, izbacivanjem u niži rang, novčanom kaznom ili tužbom. Oni odlučno negiraju tvrdnje protiv njih.

U međuvremenu, Chelsea je potrošio preko milijardu funti na transferima od kada su Todd Boehly i Clearlake Capital kupili klub u svibnju 2022.

Iako su također generirali značajna sredstva prodajom igrača iz akademije te amortizirali naknade svojih skupih potpisa, bivši financijski savjetnik Cityja tvrdi da bi Plavci i dalje mogli prekršiti pravila potrošnje Premier League.

Stefan Borson je rekao za TalkSPORT: “Koristili su trikove amortizacije. (No) po mom mišljenju, sigurno im prijeti nevolja i sigurno će pasti na FFP za tekuću sezonu.

“Ovo će se dogoditi osim ako, a čini se vrlo malo vjerojatnim, do 30. lipnja prodaju igrače u vrijednosti od preko 100 milijuna funti.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!