NaslovnicaVijestiChelsea blokiran zbog Romana Abramoviča. Više ne mogu prodavati ulaznice, robu i...

Chelsea blokiran zbog Romana Abramoviča. Više ne mogu prodavati ulaznice, robu i potpisivati nove ugovore!

Romanu Abramoviču su engleske vlasti zamrznule imovinu, zabranile poslovanje sa pojedincima i tvrtkama u Velikoj Britaniji, te zabranile putovanja. Sve ove sankcije utječu i na Chelsea.

Ruski tajkun je najavio prodaju kluba i podjelu novca žrtvama rata kojeg je njegova zemlja nametnula Ukrajini, ali novi set sankcija znači da je zamrznut i klub čiji je on vlasnik. Međutim, Chelsea ima posebnu dozvolu za nastavak poslovanja, ali ne smije prodavati ulaznice osim vlasnicima godišnjih karata.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Također im je zabranjena i prodaja robe, te potpisivanje novih ugovora sa igračima. Antonio Rudiger, Thiago Silva, Cesar Azpilicueta i Andreas Christensen pod tim uvjetima sigurno napuštaju Stamford Brige.

Ove sankcije su dio odgovora Velike Britanije na rusku invaziju na Ukrajinu. Premier Britanije Boris Johson je rekao kako ne smije postojati utočište za one koji slijede Vladimira Putina i invaziju. Abramovič je sve to kasnije opovrgnuo.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!