NaslovnicaVijestiChelsea će dopustiti Bakayoku da napusti Chelsea samo pod jednim uslovom

Chelsea će dopustiti Bakayoku da napusti Chelsea samo pod jednim uslovom

Chelseajev veznjak Tiemoue Bakayoko nije uspio ispuniti očekivanja u svojoj prvoj sezoni u Premier ligi. 23-godišnji Francuz je kupljen iz Monaca za 39.7 milijuna funti, a zamijenio je srpskog reprezentativca Nemanju Matića, koji je prodan u Manchester United.

Chelsea će dopustiti

Bakayoko je stigao u Chelsea sa ozljedom koljena i odigrao je 26 utakmica u Premier ligi pod vodstvom Antonio Contea.

Borio se da impresionira navijače na Stamford Bridgeu, ali bivši Plavac William Gallas je nedavno inzistirao da mladiću treba veća minutaža.

“Ljudi odmah žele rezultate, ali ono što moramo shvatiti jeste da je stigao iz Monaca”, rekao je Gallas.

“On se mora prilagoditi nogometu Premier lige, morate mu dati vremena.”

[su_watch_live_football]

“Sve se promijenilo za njega, nogomet, jezik, možda obitelj, možda mu je teško pronaći stan ili kuću i osjećati se dobro.”

Nedavno je priznao da će zamjenik predsjednika Vlade Vadim Vasilyjev željeti da vrati Bakayoka iz Chelseaja.

Prema The Telegraphu, Plavci će prihvatiti ponudu za Bakayoka samo ako igrač zatraži odlazak.

Chelsea uzima isti stav glede budućnosti Alvaro Morate, koji se također borio u svojoj debitantskoj sezoni u zapadnom Londonu.

Pojačanje sa kojim je oboren klupski rekord je stiglo prošlo ljeto iz Real Madrida, ali je uspio postići samo jedan gol u Premier ligi u 2018. godini.

Prema Matt Lawu iz Telegrapha: “Chelsea je optimističan i oba igrača mogu biti važan dio prve momčadi sljedeće sezone i opravdati svoje transferne naknade.”

[su_premierleague]

“Na Stamford Bridgeu postoji i priznanje da su mladi igrači, pogotovo u slučajevima De Bruynea i Salaha, prebrzo osuđeni i odbačeni.”

De Bruyne i Salah su odigrali samo pet utakmica od starta tijekom njihovog vremena u Chelseaju.

Sada su u Manchester Cityju i Liverpoolu, par bivših igrača Chelseaja su najbolji igrači Premier lige ove sezone.

Plavci će vjerojatno zamijeniti Contea ovog ljeta, a Bakayoko i Morata će izgleda dobiti priliku da se pokažu i sljedeće sezone.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Chelsea ga platio 62 milijuna eura. Ove sezone je odigrao samo...

0
Obavještavamo navijače Chelseaja da će 20-godišnji veznjak Romeo Lavia biti odsutan do kraja sezone zbog ozljede. Ova situacija nastavlja dramu oko perspektivnog igrača čiji...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!