NaslovnicaVijestiCHELSEA DOBIJA 179 MILIJUNA FUNTI ZA HAZARDA: Već su pronašli zamjenu!

CHELSEA DOBIJA 179 MILIJUNA FUNTI ZA HAZARDA: Već su pronašli zamjenu!

Chelsea dobija 179 milijuna funti za Hazarda. Već su pronašli zamjenu! Chelsea je navodno identificirao Ousmane Dembelea kao potencijalnu zamjenu za Eden Hazarda, jer očekuju da će ga izgubiti od Real Madrida.

Chelsea dobija

Plavci su u teškoj situaciji u ovom trenutku, jer će zvijezda tima Hazard biti van ugovora iduće sezone, a odlazak će biti sve više jeftiniji, a da bi to izbjegli moraju ga prodati što prije.

Međutim, Chelsea još uvijek naizgled očekuje da će zaraditi veliki novac od prodaje Belgijanca u Los Blancose, budući da je Don Balon rekao kako bi Real mogao izdvojiti 179 milijuna funti za njega.

To će im vjerojatno dati vrlo razumnu količinu novca kako bi mogli zamijeniti Hazarda, pri čemu Don Balon sugerira kako je Dembele njihova željena opcija.

Francuski internacionalac možda nije u najboljem svjetlu u Barceloni, ali je prethodno bio jedan od najboljih mladih igrača u Europi u svom starom klubu Borussiji Dortmundu.

Dembeleova nedavna forma je također pokazala dio njegove forme koju je imao u Njemačkoj, pa možda Chelsea pokazuje interes u pravom trenutku.

Naravno, zamjena Hazarda će biti daleko od jednostavne, ali ako CFC može dobiti tu vrstu novca i dovesti Dembelea, morat će biti prilično sretni sa dobrim rezultatom u ovoj izazovnoj situaciji.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!