NaslovnicaVijestiCHELSEA DOBIO ZABRANU: Sljedeća dva prijelazna roka ne mogu kupovati igrače!

CHELSEA DOBIO ZABRANU: Sljedeća dva prijelazna roka ne mogu kupovati igrače!

Chelsea dobio zabranu za potpisivanje igrača u sljedeća dva prijelazna roka zbog kršenja pravila u dovođenju mladih igrača, objavila je FIFA.

CHELSEA DOBIO ZABRANU

Zabrana će trajati do kraja siječnja 2020. godine, međutim, ona ne sprječava puštanje igrača i neće se primjenjivati na ženske i futsal timove.

Klub iz Preimer lige je dobio tri dana za žalbu.

Također su kažnjeni sa 460.000 funti, dok je nogometna udruga (FA) kažnjena sa 390.000.

To dolazi nakon FIFA-ine istrage o Chelseajevom potpisivanju mladih stranih igrača koji imaju manje od 18 godina, uključujući bivšeg napadača Bertrand Traorea.

Svjetsko upravno tijelo kaže da su utvrdili kršenje svojih pravila u 29 slučajeva.

FA-u je rečeno da se mora pozabaviti svojim pravilima u vezi sa internacionalnim transferima i registracijom maloljetnika.

Chelseaja istražuju od 2017. godine i tvrdi se da je 14 pojačanja bilo ispod 18 godina.

Tvrdi se da je FIFA pronašla dokaz da ih je Chelsea prevario u vezi datuma, dok je Traore odigrao 25 utakmica za Plavce uprkos tome što nije registriran od strane FA.

Chelsea je priznao da su platili 155.000 funti majci Traorea, kao i dodatnih 13.000 funti klubu u kojem je igrao – AJE Bobo Dioulasso u travnju 2011. godine.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!