NaslovnicaVijestiCHELSEA DOGOVORIO TRANSFER BRAZILCA: Na Stamford Bridge stiže pojačanje od 73 milijuna...

CHELSEA DOGOVORIO TRANSFER BRAZILCA: Na Stamford Bridge stiže pojačanje od 73 milijuna eura!

Chelsea dogovorio transfer Brazilca. Na Stamford Bridge stiže pojačanje od 73 milijuna eura! Evo koje pojačanje stiže u London. Chelsea i Roma su, kako se izvješćuje, dogovorili naknadu u regiji od 73 milijuna eura za Alissona.

Chelsea dogovorio transfer

Prema izvješćima Centra Souno Sporta, Plavci su pristali ispuniti traženu cijenu Rome za njihovog vratara.

Naknada će biti kako se navodi oko 65 milijuna eura unaprijed, sa dodatnih 8 milijuna eura bonusa.

[su_bet365_koeficijenti]

Igrač je već prihvatio ugovor od 5.5 milijuna eura i priprema se za zamjenu Thibaut Courtoisa na Stamford Bridgeu.

Real Madrid i Liverpool su također povezani sa transferom Alissona, koji je posljednji put uživao u odličnoj sezoni sa Romom.

Neka izvješća sugeriraju da će Španjolska biti njegovo odredište, ali čini se da je Chelsea ukrao igrača ispred noseva svojih konkurenata na tržištu transfera.

[su_bet365_100bonus]

Chelsea je u potrazi za zamjenom za Courtoisa, koji bi ovog ljeta možda mogao napustiti Stamford Bridge i otići u Španjolsku.

Courtois se želi vratiti u Španjolsku kako bi bio bliže svojoj djeci, a Real Madrid ili Atletico Madrid su najvjerojatniji kandidati za potpisivanje belgijske zvijezde.

Courtois je u Chelsea stigao 2011. godine za 9 milijuna eura iz Genka, gdje je potpisao petogodišnji ugovor. Zatim je odmah posuđen Atletico Madridu gdje provodi tri godine, zatim se 2014/15 vraća u Chelsea i zauzima mjesto u prvoj postavi, nakon što je Petr Cech prodan u Arsenal.

Sada želi da bude bliže svojoj porodici koja živi u Madridu, tako da špekulisanja sigurno neće prestati sve do kraja prijelaznog roka 9. kolovoza 2018. godine.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!