NaslovnicaVijestiChelsea dovodi argentinskog trenera: Već je počeo učiti engleski

Chelsea dovodi argentinskog trenera: Već je počeo učiti engleski

Chelsea je u potrazi za dugoročnim trenerom do kraja ove sezone, a sada su kontaktirali 47-godišnjeg Marcela Gallarda, prema argentinskim medijima. Frank Lampard je privremeno postavljen kao menadžer do kraja sezone, ali klub je otvoren za pronalazak dugoročnog rješenja i spreman je angažirati nekoga drugoga ako se pruži prilika.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Luis Enrique i Julian Nagelsmann se smatraju najvećim favoritima za poziciju trenera u Chelseaju, ali obojica su izrazili interes za dolazak u London tek na početku sljedeće sezone. Marcelo Gallardo također se spominje kao potencijalni kandidat, s obzirom na to da su argentinski mediji izvijestili da već uči engleski jezik nakon što je dobio poziv sa Stamford Bridgea.

Marcelo Gallardo je nekadašnji argentinski ofenzivni vezni igrač koji je igrao za Monaco i PSG u Europi. Za argentinsku reprezentaciju upisao je 44 nastupa i postigao 13 pogodaka, dok je za River Plate, klub za koji je bio igračka legenda, od 2014. do 2022. godine bio trener. S River Plateom je osvojio sve što se moglo, a svoju je trenersku karijeru započeo u Nacionalu u Urugvaju.

Chelsea se trenutno nalazi tek na 11. mjestu na tabeli Premier lige što je ispod očekivanja ove sezone. Uz to, pred njima su i izazovne utakmice četvrtfinala Lige prvaka protiv madridskog Reala.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Carlo Ancelotti otkrio koji igrači Real Madrida nisu htjeli pucati penal

0
U četvrtfinalu Lige prvaka, Real Madrid je uspio nadmašiti Manchester City zahvaljujući boljem izvođenju penala, osiguravši svoje mjesto u polufinalu. U tom krugu će...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!