NaslovnicaVijestiChelsea dovodi dva Engleza za 80 milijuna funti: Antonio Conte spreman poslati...

Chelsea dovodi dva Engleza za 80 milijuna funti: Antonio Conte spreman poslati ponude

Chelsea dovodi dva Engleza za 80 milijuna funti. Antonio Conte spreman poslati ponude. Antonio Conteov Chelsea navodno razmišlja o osnaživanju svoje momčadi sa dvostrukim pojačanjem dvojice mladih Engleza.

Chelsea dovodi

Plavci su već potrošili 144 milijuna funti sa potpisima Alvaro Morate, Tiemoue Bakayokoa i Antonio Rudigera ovog ljeta.

Kapetan kluba John Terry je napustio klub tijekom ljeta i Diego Costa će izgleda da ga slijedi na izlaznim vratima Stamford Bridgea.

Unatoč osvajanju Premier lige prošle sezone, Conte smatra da klub mora ojačati svoju momčad prije povratka u europski nogomet.

[su_bonus]

Chelsea je mogao usmjeriti sve svoje resurse na ligu prošle godine, ali talijanski trener je sada svjestan puno veće potrebe za rotacijom momčadi u sezoni 2017/18.

Prvih šest u Premier ligi, osim Tottenhama su potrošili mnogo novca tijekom ovog ljeta, a Chelsea je još daleko od završetka trošenja.

Prema pisanju Telegrapha, Conte se priprema napraviti dvostruki transfer od 80 milijuna funti za dva mlada Engleza.

30 milijuna funti za Alex Oxalde-Chamberlaina koji odbija potpisati novi ugovor sa Arsenalom, a Conte vjeruje da će 23-godišnjak moći da se natječe sa Victor Mosesom za tu poziciju.

On je impresionirao za Arsenal na toj poziciji krajem prošle sezone i njegova svestranost igrati u nizu različitih pozicija se također vidi kao pozitivna stvar za Contea.

Povezan sa Spursima tijekom ljeta, Telegraph također vjeruje kako Chelsea pokazuje interes za 50 milijuna funti vrijednog Evertonovog veznjaka Ross Barkleya.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

Nizozemski menadžer Ronald Koeman nedavno je potvrdio izvješća koja su ukazivala kako veznjak želi otići sa Goodison Parka.

“Napravili smo dobar ugovor koji smo mu ponudili”, otkrio je Koeman. “On ga je odbio.”

“Ross mi je rekao da na kraju sezone želi novi izazov. OK, on nije više budućnost Evertona, to je njegova odluka, moram to poštovati i vidjeti što će se dogoditi.”

“Ono što sam čuo od odbora u ovom trenutku je da Ross nema nikakvih ponuda za sada.”

Gary Cahill jedini je engleski prvak u Chelseaju i Telegraph vjeruje da Conte želi potpisati još barem jednog engleskog igrača prije nego što se prijelazni rok zatvori.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Navijači ismijavali Riceovu djevojku zbog izgleda, nakon čega je izbrisala sve...

0
Navijači Chelseaja na tribinama Emiratesa tijekom prošlog derbija ismijavali su izgled djevojke Declana Ricea, nakon čega je ona poduzela radikalan korak i izbrisala sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!