CHELSEA DOVODI DVA NAPADAČA: Spremili su 150 milijuna funti!

Chelsea dovodi dva napadača. Spremili su 150 milijuna funti! Chelsea je, kako se izvješćuje, spreman dati menadžeru Maurizio Sarriju potporu na transfer tržištu u siječnju kada se novi napadač pojavljuje kao prioritet na transfer listi.

Chelsea dovodi

Plavci su napravili odličan početak sezone pod vodstvom menadžera Sarrija, iako su izgubili od Tottenama u posljednjem susretu u Premier ligi, ali čini se vrlo jasnim da će klub morati da dovede pojačanje u napadu, jer Alvaro Morata i Olivier Giroud nisu ispunili očekivanja.

Sarrijev brzi početak izgleda kao da mu je donio dodatna sredstva ove zime, jer navodno želi da dovede jednu od dvije preferirane opcije na zimskom prijelaznom roku.

Ti igrači su Interov napadač Maruo Icardi i napadač Genoe Krzystof Piatek, navodi se u izvješću Daily Maila.

Obojica su bili povezani sa prelaskom na Stamford Bridge u posljednje vrijeme i izgleda da savršeno odgovaraju nakon što su zabilježili neke impresivne golove u Seriji A.

Piatek je bio posebno otkriće u talijanskom nogometu ove sezone, a deset je puta postigao gol u ligi otkako se pridružio Genoi iz poljske lige.

Prethodno je tvrđeno od strane Football.london da će 23-godišnjak koštati oko 53 milijuna funti, dok bi Icardi mogao da se dovede za 97.5 milijuna funti, a to mu je ujedno i otpusna klauzula koju ima u svom ugovoru.

To čini ovaj duo vrijednim oko 150.5 milijuna funti, iako izgledaju male vjerojatnoće da će Chelsea dovesti obojicu.

The Mail predlaže da je Piatek mnogo realniji cilj u ovom trenutku, a strani mediji su prethodno rekli da je Chelsea već rekao svojim predstavnicima da žele ovog igrača.