NaslovnicaVijestiChelsea dovodi jednog od najboljih vratara na svijetu za samo 50 milijuna...

Chelsea dovodi jednog od najboljih vratara na svijetu za samo 50 milijuna funti!

Chelsea će možda biti zainteresiran kada čuje da će Milan vjerojatno razmotriti ponude od oko 50 milijuna eura za vratara Gianluihija Donnarummu.

Chelsea dovodi jednog

Talijanski reprezentativac je jedan od najboljih vratara na svijetu i bio bi vrhunski potpis za Chelsea koji bi zamijenio Kepu Arrizabalagu.

Express je u poslejdnje vrijeme povezivao Donnarummu kao metu za Plavce, nakon što je Frank Lampard izbacio Kepu iz sastava u nekoliko utakmice prije negoš to je sezona suspendirana zbog pandemije koronavirusa.

A sada je Antonio Vitiello, direktor MilanNewsa, rekao za Milan Talk da bi divovi iz Serije A možda trebali razmotriti velike ponude za svoju zvijezdu, ako te ponude dođu.

Smatra da bi Milanove finansije mnogo bolje podnijele ovu krizu ako prodaju Donnarummu, pa će navijači Chelsea da se bez sumnje nadaju da će ovo njihov klub znati iskoristiti.

Rekao je: “To je ekonomsko pitanje za Donnarummu, jer zarađuje šest milijuna eura i obnavljanje tog ugovora će koštati Milana.”

“Gigio želi ostati u Milanu, ali ako dođu ponude od 50 milijuna eura, klub će ih sigurno razmotriti.”

Bilo bi sjajno vidjeti 21-godišnjaka u Premier ligi nakon njegovog izvanrednog uspona u talijanskom vrhunskom nogometu posljednjih godina.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!