NaslovnicaVijestiCHELSEA DOVODI KAPITALCA jer u Londonu nisu zadovoljni Moratom!

CHELSEA DOVODI KAPITALCA jer u Londonu nisu zadovoljni Moratom!

U Londonu nisu zadovoljni ovosezonskim učinkom Morate. Naime, Alvaro Morata ovo je ljeto u Chelsea stigao iz Real Madrida gdje nije bio zadovoljan minutažom. Chelsea ga je skupo platio, čak 66 milijuna eura, a ukupna cijena transfera mogla bi i do 75 milijuna što on na terenu nije opravdao. Chelsea dovodi zamjenu jer nema strpljenja.

Alvaro Morata ove je sezone odigrao 31 utakmicu u Premier ligi gdje je postigao tek 11 golova i upisao 6 asistencija. U Ligi prvaka učinak mu je mizeran, jedan gol – nula asistencija! Zinedine Zidane nije mu davao previše prilike u velikim utakmicama i zato je sreću potražio u Engleskoj, no očito ju nije pronašao pa bi se sada mogao vratiti u Juventus.

Chelsea igra specifičan nogomet, njihov nogometni sistem je takav da se brane imaju 5 obrambenih igrača, 2 veznjaka i tri napadača što znači da taj prednji trojac mora dominirati. Uglavnom je Hazard taj koji radi prevagu, ali on uz sebe mora imati world-class napadača koji će zabijati preko 20 golova po sezoni, očito kako Morata to nije.

[su_champions_league_final]

Kako pišu mediji u Italiji i Engleskoj, Alvaro Morata ponuđen je Juventusu, a činjenica da nije pozvan na Svjetsko prvenstvo dodatno mu ruši cijenu. Chelsea je u potrazi za kapitalcem, za igračem koji će im osigurati 20 ili 30 golova po sezoni, a imena koja se spominju su Gonzalo Higuain, Robert Lewandowski i Mauro Icardi. 

Gonzalo Higuain dokazana je klasa, dokazao je to za vrijeme igranja u Real Madridu, još je uvjerljivi bio u Napulju, a da je rođeni pobjednik i da se može uklopiti u svaku ekipu pokazao je i u Juventusu. Moguće je da će novi trener Chelseaja biti Maurizio Sarri pod kojim je ‘Pipita’ igrao najbolji nogomet svoje karijere.

[su_champions_league_final]

Druga opcija je Robert Lewandowski koji navodno želi napustiti redove Bayern Munchena, želja mu je ići u Real Madrid, ali Real nije spreman odvojiti 80+ milijuna eura za igrača od 29 godina. Sviđa mu se i ideja igranja u Premier ligi, najatraktivnijoj ligi svijeta gdje će utrka za najboljeg napadača biti uzbuljivija nego u Bundesligi.

Treća opcija je Mauro Icardi, kapetan Intera koji u svojoj karijeri još nikada nije osvojio trofej i čini se da će biti primoran napustiti Inter ukoliko misli svoju vrhunsku karijeru okruniti trofejima. No, s druge strane Icardi je kapetan momčadi koja je na težak način izborila Ligu prvaka i vjerojatno će ostati još barem sezonu da vodi momčad u prvoj Ligi prvaka za Inter nakon dugo vremena.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!