NaslovnicaVijestiChelsea dovodi zvijezdu Dortmunda, a to nije Jadon Sancho: Prate ga već...

Chelsea dovodi zvijezdu Dortmunda, a to nije Jadon Sancho: Prate ga već nekoliko godina!

Borussia Dortmund se boji da će izgubiti visoko ocijenjenog tinejdžerskog braniča Nnamdi Collinsa od strane Chelseaja, koji je u dobroj poziciji da ga dovede, jer ga promatraju godinama.

Chelsea dovodi zvijezdu

16-godišnji branič, koji tek treba da debituje, smatra se jednim od izvanrednih mladih talenata kako u Dortmundovoj akademiji, tako i širom njemačkog nogometa.

Već je kapetan reprezentacije na razini mlađih od 16 godina i na radaru je mnogo europskih klubova, a Chelsea i Manchester City željeli su ga namamiti u Premier ligu.

Nevjerojatno, uprkos svojim mladim godinama, Collins trči 30 metara u samo 3.8 sekundi – samo desetinu sekunde sporije od rekorda Pierre-Emericka Aubameyanga, što je vrijeme za koje se očekuje da će pobijediti kako odrasta.

Prema njemačkom Bildu, Chelsea je onaj koji stoji u redu za potpis Collinsa i već su sastavili paket za transfer Dortmunda u vrijednosti oko 2 milijuna eura.

Collinsu je preostalo samo godinu dana u njegovom trenutnom ugovoru sa BVB-om, a njemački klub će možda biti prisiljen unovčiti igrača ako ne mognu nagovoriti tinejdžera da produži trenutni ugovor.

Čine sve što mogu kako bi ga uvjerili da odbije Chelseajev interes, premda će sportski direktor Michael Zorc preuzeti pregovore.

Šef Dortmunda obećao je da će odmah izbaciti Collinsa u tim mlađih od 19 godina, dok će također sudjelovati u redovnim treninzima s momčadi prvog tima, a već je nekoliko puta bio uključen.

No Chelsea je podnio svoju atraktivnu ponudu i vjeruju da on može biti vodeći branič u budućnosti, prateći ga posljednje tri godine.

Collins, koji se pridružio Dortmundu u dobi od 12 godina iz Fortuna Dusseldorfa, smatra se uzornim sportašem i vođom nevjerojatnog nogometnog talenta i bio je uvijek prisutan za mlađe od 16 godina u prošloj sezoni, postigavši ​​četiri puta.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!