NaslovnicaVijestiChelsea ga platio 62 milijuna eura. Ove sezone je odigrao samo 32...

Chelsea ga platio 62 milijuna eura. Ove sezone je odigrao samo 32 minute i neće nastupiti više ni u jednoj utakmici

Obavještavamo navijače Chelseaja da će 20-godišnji veznjak Romeo Lavia biti odsutan do kraja sezone zbog ozljede. Ova situacija nastavlja dramu oko perspektivnog igrača čiji je razvoj karijere usporen ozljedama. Otkako je stigao u Chelsea, ovo mu je već treća pauza zbog ozljede.

Dolaskom u Manchester City kao šesnaestogodišnjak iz Anderlechta, Lavia je započeo svoj put, a već s 17 godina debitirao je u momčadi pod vodstvom Pepa Guardiole. Međutim, 2022. godine prešao je u Southampton za iznos malo više od 22 milijuna eura. Chelsea ga je potom angažirao u kolovozu prethodne godine u transferu vrijednom više od 62 milijuna eura.

Nakon što je propustio 10 utakmica zbog ozljede gležnja i pet zbog problema sa spremnošću, Lavia je u prosincu prošle godine pretrpio ozljedu zadnje lože koja će ga držati van terena do kraja sezone. U sezoni 2023./24., odigrao je ukupno samo 36 minuta u susretu protiv Crystal Palacea, što su zapravo bile njegove jedine minute u toj sezoni.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!