NaslovnicaVijestiChelsea iskorištava šansu i dovodi zvijezdu Real Madrida!

Chelsea iskorištava šansu i dovodi zvijezdu Real Madrida!

Kada veliko pojačanje odmah nakon transfera u novi klub ne pogodi pravu formu, vjerojatno je dobra ideja da spusti glavu i ne stvara nikakve negativne naslove.

Chelsea iskorištava šansu

Luka Jović nije ispunio očekivanja u Real Madridu, ali nedavno putovanje natrag u Srbiju je pogoršalo stvari.

Kako izvještava The New York Post, Jović se nalazi pred zatvorskom kaznom nakon što je zanemario pravila karantene o svom putovanju kući, a nije jasno kako će Real Madrid na to reagirati.

Sun je od tada izvijestio da će Real biti spreman pustiti ga na posudbu sljedeće sezone samo nekoliko dana nakon što se pojavio skandal, a Chelsea je to želio iskoristiti.

Oni navode da Madrid još uvijek nije otpisao ljetno pojačanje iz Frankfurta u iznosu 52 milijuna funti, ali žele da ga pošalju na posudbu kako bi mogao steći malo samopouzdanja.

Oni također tvrde da je Chelsea bio zainteresiran i prije, a vjerojatno je da će Olivier Giroud i Michy Batshuayi otići ovog ljeta, pa će Frank Lampard trebati više mogućnosti da izazove Tammyja Abrahama.

Nije jasno hoće li zapravo završiti u zatvoru, ali sigurno se čini da bi sezonu mogao krenuti u novom klubu.

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!