NaslovnicaVijestiChelsea iznenadio javnost predstavljanjem dresa u netipičnim klupskim bojama

Chelsea iznenadio javnost predstavljanjem dresa u netipičnim klupskim bojama

Engleski nogometni velikan Chelsea je predstavio svoj novi retro dizajn dresa, što je izazvalo pozornost na društvenim mrežama. Chelsea je jučerašnjom objavom iznenadio mnoge neobičnim bojama dresa za ovaj klub. Inspiriran vremenom sedamdesetih godina prošlog stoljeća, ovaj dres kombinira crvenu, bijelu i zelenu boju. Takav dres je Chelsea nosio tijekom gostujućih utakmica 1974. godine.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Prema informacijama iz kluba, inspiracija za ovaj dizajn potekla je od gostujućeg dresa iz 1974. godine. Taj dres je bio povezan s čuvenim trenerom Chelsea, Daveom Sextonom, koji je bio veliki fan najpoznatije generacije mađarskih nogometaša iz 1950-ih godina. Crvene, zelene i bijele pruge na dresu zapravo su inspirirane mađarskom zastavom.

No, mnogi navijači nisu izvukli takve zaključke, već vjeruju da dres ima veze s podrškom Palestini.

“Podrška za Palestinu? To je ono što volimo vidjeti”, “Chelsea podržava Palestinu, najveći klub u Engleskoj”, “Fali samo malo crne boje”, neki su od komentara, dok ima i onih koji se pitaju radi li se doista o podršci za Palestinu.

Mirror izvještava da su Chelseajeve stranice na društvenim mrežama bile preplavljene komentarima navijača koji su se pitali je li dres inspiriran Palestinom usred terora kroz koji ljudi u zemlji prolaze.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!