NaslovnicaVijestiChelsea je bio dobar, ali Messi čini razliku u kvaliteti

Chelsea je bio dobar, ali Messi čini razliku u kvaliteti

U zadnjoj utakmici osmini finala Lige prvaka Chelsea je gostovao na Camp Nou kod Barcelone. U prvoj utakmici Barcelona je u Londonu izvikla bod, Chelsea je tada dominirao, ali Messi je naplatio jedinu grešku domaćina i utakmica je završila 1-1, no danas su Katalonci slavili 3-0 i to ponovno zahavaljujući Messiju.

Momčad iz Barcelona na teren je izašla sa mladim Dembeleom koji je trebao dodatno pomoći Messiju i Suarezu da dobiju više prostora, kako se ne bi dogodilo da obrana Chelseaja izolira taj dvojac pa da Barcelona bude bezopasna. To je isplatilo jer je Dembele dao i gol. S druge strane Conte je na klupi ostavio Pedra, a za prvog napadača stavio je Girouda.

[su_champions_league]

Barcelona je sjajno otvorila utakmicu. Chelsea se malo uplašio Camp Noua, od prve sekunde utakmice su se stisli u svojih 30-ak metara, a ponajboljeg igraču svijeta Lionelu Messiju nije trebalo puno – samo 128 sekundi da zabije za 1-0. Bio je to najbrži gol koji je omaleni Argetinac zabio u karijeri. 

Chelsea je nakon primljenog gola shvatio da mora ići po gol i utakmica je postala itekako zanimljiva. Imali su nekoliko dobrih prilika, no nisu uspjeli zabiti gol. Nakon dobrog pokušaja Hazarda koji završava u bloku Umtitija Barcelona je zabila gol. Fabregas je izgubio loptu na sredini terena, Messi je prešao dva igrača, navukao cijelu obranu na sebe i uposlio Dembelea koji je bio sam na drugoj strani i koji zabija svoj prvi gol u dresu Barcelone.
U zadnjim sekundama prvog dijela Alonso je iz slobodnog udarca pogodio vratnicu. Sjajan pokušaj, ali ipak ništa od gola.

[su_champions_league]

U nastavku utakmice ponovno je dobro krenuo Chelsea, a onda i sporni detalj – penal za Chelsea kod rezultata 2-0 za Barcelonu. Da je sudac svirao penal Chelsea bi se približio željenom rezultatu od 2-2 koji bi ih vodio dalje. No sudac je odlučio kako to nije za najstrožju kaznu. Nekoliko minuta nakon tog Marcos Alonso imao je jednu od najboljih prilika na utakmici, no Pique sjajno blokira.

Kada iz toliko dobrih prilika ne zabijate, onda ćete dobiti gol. Tako je i bilo. Lionel Messi prolazi kraj obrane Chelseaja, sjajno puca kroz noge Courtoisa i postiže svoj 100. gol u Ligi prvaka. Postao je Messi tako drugi igrač koji je zabio 100 golova u Ligi prvaka. Nije Chelsea bio loš, imao je svoje šanse, ali kada s druge strane stoji Lionel Messi – on je igrač koji radi razliku i bilo bi sjajno vidjeti dvoboj njega i Cristiana Ronalda u Ligi prvaka. Viđali smo to 2008. godine kada je dalje prošao Ronaldo, ali i 2009. i 2011. kada je kao slavljenik izašao Messi.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!