NaslovnicaVijestiChelsea kontaktirao agenta: Aktiviraju otpusnu klauzulu napadača od 94 milijuna funti!

Chelsea kontaktirao agenta: Aktiviraju otpusnu klauzulu napadača od 94 milijuna funti!

Chelsea je navodno bio jedan od klubova koji je stupio u kontakt s agentom Interove zvijezde Lautara Martineza zbog potencijalnog transfera.

Chelsea kontaktirao agenta

Mladi argentinski napadač blistao je za Inter ove sezone, gdje je izgledao kao izvanredan talent koji bi se bez sumnje mogao uklopiti u većinu najboljih europskih klubova.

Prema Don Balonu, Chelseaju se pridružuju Manchester City, Paris Saint-Germain i Bayerna iz Münchena jer su se obraćali Martinezovom agentu oko potencijalnog dogovora.

Plavci bi u ovom trenutku mogli učiniti mnogo toga sa jačanjem napada, a mladić Tammy Abraham bio je pod velikim pritiskom nakon što je ove sezone promaknut u prvi tim na Stamford Bridgeu.

S obzirom da je većina Abrahamovih dosadašnjih iskustava stigla iz Championshipa sa posudbama u Bristol Cityju i Aston Villi, veliki je zahtjev da on sada postane prvi izbor za klub veličine Chelseaja.

I dok je engleski internacionalac dobro prošao, ima smisla da Chelsea možda nije sklon alternativama, pogotovo kad Michy Batshuayi i Olivier Giroud ne izgledaju kao da imaju povjerenje menadžera Franka Lamparda nakon ograničene minutaže.

Martinez, u međuvremenu, ima 15 golova u svim natjecanjima ove sezone i izgleda da će se 22-godišnjak tek nastaviti poboljšavati.

Budući da je zabrana transfera Chelsea sada završila, ima smisla da bi oni sada mogli uštedjeti novac i biti spremni potrošiti ga na kvalitetnog igrača, a Don Balon sugerira da Martinezova klauzula o puštanju u iznosu od 94 milijuna eura neće biti problem za velikane iz zapadnog Londona.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!