NaslovnicaVijestiChelsea kupuje bivšeg igrača: Otpustili ga 2014. godine, a sada plaćaju ogroman...

Chelsea kupuje bivšeg igrača: Otpustili ga 2014. godine, a sada plaćaju ogroman novac da ga vrate na Stamford Bridge!

Chelsea je zainteresiran za potpisivanje Declana Ricea iz West Hema ukoliko prijelazni rok bude produljen ovog ljeta.

Rice, koji ima 21 godinu, ima četiri godine ugovora preostalog sa Čekićarima i opciju da produži isti na četiri godine, tako da to neće biti jeftina kupnja.

No čini se da to neće poremetiti Chelseaja, koji želi dovesti Ricea i pojačati svoje mogućnosti u defanzivnom redu, prenosi Sky Sports.

Ako se Rice pridruži klubu sa Stamford Bridgea, on će se ponovo pridružiti bliskom prijatelju Mason Mountu, koj ije ove sezone ušao u prvi tim Chelseaja.

Ovaj dvojac je igrao zajedno za Chelsea u mlađim kategorijama, prije nego što je Rice otpušten 2014. godine, u dobi od 14 godina.

Međutim, prijateljstvo Ricea i Mounta nije propalo, njih dvoje su zajedno otišli na ljetovanje prošlog ljeta, gdje smo mogli vidjeti video kako Mount prankuje svog kolegu. Taj video je postao viralan, možete ga pogledati ispod.

Mount je nedavno bio prisiljen ispričati se što je igrao nogomet sa Riceom u trening centru u sjevernom Lonodnu, jer je trebao biti samoizoliran nakon vijesti da je igrač Plavaca Callum Hudson-Odoi pozitivan na koronavirus.

Nije jasno hoće li se prijelazni rok otvoriti u Velikoj Britaniji, kako je zakazano 18. lipnja, jer nije određen konačni datum kada će se nastaviti aktualna sezona u domaćim ligama uslijed krize sa koronavirusom.

Podrazumijeva se da FIFA preispituje situaciju s obzirom na registracije igrača i mogućnost da igraći mogu izgubiti ugovore u klubovima prije nego što sezona ponovno krene.

Globalna zdravstvena kriza mogla bi utjecati i na količinu transfera koji se budu obavljali ovog ljeta, ali smatra se da klubovi nastavljaju svoje istraživanje i pažljivu brigu o potencijalnim transferima, uprkos tome što ih skauti trenutno ne mogu gledati na utakmicama.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!