NaslovnicaVijestiChelsea na kraju sezone kreće po braniča od 150 milijuna eura!

Chelsea na kraju sezone kreće po braniča od 150 milijuna eura!

Tim Thomasa Tuchela je ovog ljeta pokušao dovesti Julesa Koundesa iz Seville, ali je transfer propao. Chelsea je ponudio 50 milijuna eura uz neke bonuse, ali Španjolci to nisu željeli prihvatiti i inzistirali su da Plavci plate 75 milijuna eura koliko iznosi klauzula u Koundevom ugovoru.

Pokušali su ponovo u posljednjem danu prijelaznog roka, ali je Francuz ipak ostao u Sevilli.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Sada engleski mediji pišu kako će Chelsea ponovo pokušati dovesti braniča na kraju sezone, ali ne Koundea, nego De Ligta iz Juventusa. Mladi 22-godišnjak nije ispunio očekivanja u Staroj dami, te ga Tuchel sada vidi kao idealno rješenje za svoju momčad.

Nizozemac ima ugovor sa Juventusom do 2024. godine, ali sljedeće ljeto će se njegova klazula od 150 milijuna eura aktivirati.

Mediji navode kako sve ovisi o tome da li će Antonio Rudiger produžiti ugovor sa Chelseajem, ali kako stvari stoje, to se neće dogoditi, jer je odbio ponudu Chelseaja ranije ove sezone.

Za Nijemca postoji interes iz Bayerna, PSG-a i Reala, a Plavci će navodno krenuti po De Ligta.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!