NaslovnicaVijestiCHELSEA NAJAVLJUJE NOVO POJAČANJE: Igrač će ovog vikenda proći medicinske preglede -...

CHELSEA NAJAVLJUJE NOVO POJAČANJE: Igrač će ovog vikenda proći medicinske preglede – ZVANIČNA NAJAVA U PONEDJELJAK!

Chelsea najavaljuje novo pojačanje! Igrač će ovog vikenda proći medicinske preglede! 31-godišnji argentinski napadač stiže u London kako bi se podvrgao medicinskim pregledima i dovršio svoju šestomjesečni posudbu u Chelsea.

CHELSEA NAJAVLJUJE

Gonzalo Higuain bi mogao biti igrač Chelseaja od ponedjeljka.

Plavci su na rubu dovođenja Argentinca na posudbuiz Juventusa do kraja sezone.

Menadžer Maurizio Sarri je spreman na ponovno okupljanje sa napadačem koji je surađivao sa njim u bivšem klubu Napoliju nakon što je vlasnik Chelseaja Roman Abramović odobrio kratkoročni posao u trajanju od šest mjeseci.

Ukoliko bivši Realov menadžer Higuain impresionira, bit će opcija za klub Premier lige da produži njegov boravak u zapadnom Londonu za 12 mjeseci.

NAJAVA: ARSENAL – CHELSEA

31-godišnjak je prvu polovicu sezone proveo na posudbi u AC Milanu.

No, očekuje se da će u sljedećih 48 sati stići u London kako bi se podvrgao medicinskom pregledu.

Higuain će pokušati ponoviti svoju formu pod vodstvom Sarrija, koji ga je vodio u Napoliju u kojem se prije dvije sezone proslavio sa 36 golova.

Očekuje se kako će menadžer za transfere u Chelseaju, Marina Granovkaia zaključiti posao za Higuaina, jer je Sarri uvjeren da će ojačati svoju formu.

“Marina zna moje mišljenje o tome kako poboljšati tim”, rekao je Sarri.

“Uvjeren sam, jer znam da Marina jako dobro radi svoj posao.”

Menadžer Plavaca, Sarri se nada da Higuain neće biti jedini igrač koji će doći na Stamford Bridge prije isteka roka 31. siječnja.

Chelsea pokušava pronaći zamjenu za Cesca Fabregasa, koji je ranije ovog mjeseca otišao u Monaco, a zvijezda iz St Petersburga Leandro Paredes je bio njegov cilj.

Cagliariev igrač Nicolo Barella je također tražen, iako se očekuje da će veznjak ostati u Seriji A do kraja sezone.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!