NaslovnicaVijestiChelsea napokon pronašao zamjenu za Hazarda: Koštat će ih 51 milijun funti...

Chelsea napokon pronašao zamjenu za Hazarda: Koštat će ih 51 milijun funti i stiže iz Madrida!

Čini se da Chelsea dobiva veliki poticaj u mogućem transferu zvijezde Real Madrida Garetha Balea, koji bi mogao popuniti mjesto koje je Eden Hazard ostavio na Stamford Bridgeu.

Chelsea napokon pronašao

Velški internacionalac se mučio na Bernabeu u posljednje vrijeme, ali bi transfer mogao imati smisla, jer bi on bio dobro pojačanje za Plavce nakon što je Eden Hazard otišao iz kluba na ljetnom prijelaznom roku.

Don Balon tvrdi da Chelsea ostaje jedan od glavnih igrača koje Chelsea želi dovesti, a španjolske novine dodaju kako je Real spreman pustiti bivšeg igrača Tottenhama za čak 51 milijuna funti zbog želje da ga se riješe.

To bi Chelseaju trebalo biti pristupačno, nakon što su uštedili novac u posljednjih nekoliko mjeseci zbog nemogućnosti kupovine dok su tijekom ljeta bili pod zabranom transfera.

Neki će bez sumnje smatrati Balea kao rizično pojačanje u ovoj fazi karijere, ali po tako niskoj cijeni, 30-godišnjak sigurno još uvijek ima što za ponuditi, barem na kratki rok.

Bale je tijekom svoje posljednje čarolije u Premier ligi sa Spursima bio zaista izvanredan, a povratak u englesku ligu bi mogao biti upravo ono što je potrebno da oživi svoju karijeru.

Times je također povezao Chelseaja sa Wilfriedom Zahom iz Crystal Palacea, budući da ova pozicija predstavlja prioritet za Frank Lamparda na tržištu transfera.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!