CHELSEA OBARA REKORD KLUBA U SIJEČNJU: Dovode napadača za 75 milijuna funti!

Chelsea obara rekord kluba u siječnju! Dovode napadača za 75 milijuna funti! Chelsea će navodno morati platiti oko 75 milijuna funti kako bi zapečatio transfer napadača Bournemoutha Calluma Wilsona, što bi bio rekord kluba.

Chelsea obara rekord

Ova tvrdnja potječe od Daily Stara, koji sugerira da bi Wilson mogao biti na kartama, jer su potezi za potpisivanje Gonzala Higuaina donekle zastali.

Kad bi Chelsea platio toliki novac za engleskog internacionalca, time bi rabili trenutni rekord transfera kojeg su postavili na ljeto.

Kako je u to vrijeme izvijestio BBC Sport, Chelsea je potrošio 71 milijun funti na vratara Kepu Arrizabalagu, a navijači bi vjerojatno doveli u pitanje razbijanja tog rekorda za igrača poput Wilsona.

Za sve kvalitete 26-godišnjaka, on stvarno ne izgleda kao igrač od 75 milijuna funti, sa dokazanim strijelcem poput Higuaine koji izgleda kao bolje pojačanje kluba u ovom trenutku.

The Daily Star sugerira da bi ova cijena bila previsoka za Chelsea, međutim, rekavši da su spremni ići do samo oko 50 milijuna funti za Bournemouthovog asa.