NaslovnicaVijestiChelsea obara rekord Premier lige. Dovode pojačanje od 125 milijuna eura

Chelsea obara rekord Premier lige. Dovode pojačanje od 125 milijuna eura

Chelsea je u ovom zimskom prijelaznom roku potrošio više od 300 milijuna eura na pojačanja, ali izgleda da ne namjeravaju stati.

Londonski klub sprema najskuplji transfer ove zime, koji bi trebao postati rekordan kada je u pitanju Premiership.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Kako prenose portugalski mediji, Chelsea je ponovno počeo pregovarati o dovođenju Enza Fernandeza iz Benfice. Početkom godine Benfica je odbila ponudu Plavaca, a sada kreće drugi krug razgovora.

Čelni ljudi Benfice jasni su – za argentinskog reprezentativca koji je dobio nagradu za najboljeg mladog nogometaša Svjetskog prvenstva u Kataru žele čak 125 milijuna eura.

Ako Chelsea doista pristane platiti 125 milijuna eura za Fernandeza, bio bi to najveći transfer u povijesti Premiershipa. Trenutni rekord drži Jack Grealish koji je iz Aston Ville prešao u Manchester City za 117,5 milijuna eura.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!