NaslovnicaVijestiCHELSEA ODBIO PONUDU REAL MADRIDA: Evo kako je Eden Hazard reagirao na...

CHELSEA ODBIO PONUDU REAL MADRIDA: Evo kako je Eden Hazard reagirao na to!

Danas su se pojavile špekulacije kako je Chelsea odbio prvu ponudu Real Madrida za Edena Hazarda pred početak ljetnog prelaznog roka. Iako je priznao kako ne želi praviti probleme svom klubu, Belgijanac nije skrivao želju za odlaskom u Real Madrid, a priče o tom transferu ponovo su se pokrenule nakon povratka Zidanea na klupu Los Blancosa.

Chelsea odbio ponudu za Hazarda

28-godišnjak je ranije priznao kako mu je Zidane oduvijek bio idol u nogometu, te čelnicima Chelseaja slijedi ogromna bitka da ga zadrže u klubu. Ipak, kako navode novine The Daily Record, prva ponuda Madriđana od povratka Zidanea je odbijena od strane londonskog kluba.

Iako nije poznato o kojoj je cifri riječ, sigurno je kako ga Abramovič neće pustiti za cifru manju od 100 miliona eura, što bi bio novi klupski rekord kada su u pitanju izlazni transferi. U izvješću također piše kako se Hazard nije previše uzbudio nakon što je Chelsea odbio ponudu, već je to shvatio kao znak da su u Real Madridu ponovo krenuli po njega.

U Chelseaju žele izbjeći njegov odlazak besplatno sljedeće godine, kada će mu isteći ugovor, a velika je vjerovatnoća kako će u Real Madridu učiniti sve da iskoriste ovu situaciju, baš kao što su to učinili i sa Thibautom Courtoisom prošlog ljeta. ‘Kraljevi’ također još nisu odustali ni od zvijezda Paris Saint-Germaina Kyliana Mbappea i Neymara.

Na pitanje novinara da li žele dovesti ijednog od njih dvojice, predsjednik kluba Florentino Perez je kratko odgovorio: “Želimo obojicu.” Zidane je navodno dobio budžet od čak 300 miliona funti za nova pojačanja u ljetnom prelaznom roku, u kojem će se zasigurno dosta toga promijeniti u španjolskoj prijestolnici.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!