NaslovnicaVijestiChelsea odbio šansu da potpiše bivšeg napadača iz Premier lige u posljednjem...

Chelsea odbio šansu da potpiše bivšeg napadača iz Premier lige u posljednjem danu prijelaznog roka!

Prema pisanju Matt Lawa iz Telegrapha, Chelsea je odbio ponudu da potpiše napadača iz Premier lige Salomon Rondona u posljednjem danu prijelaznog roka.

Chelsea odbio šansu

30-godišnjak trenutno igra za kineskog superligaša Daliana Yifanga, a Rondon je prešao u Aziju nakon uspješne čarolije u Newcastle Unitedu prošle sezone.

Rondonov potez zapravo je uslijedio nakon što je Rafa Benitez ostavio Svrake da bi vodio Dalianom, kolumbijski internacionalac očito je želio ponovno ujedinjenje sa Španjolcem.

Rondon je stigao u Premier ligu na ljeto 2015. godine kada se pridružio West Bromwich Albionu, napadač je postigao 24 gola za WBA u 108 nastupa.

Nakon ispadanja WBA, Rondon se pridružio Newcastleu na posudbi i uživao u svojoj najboljoj sezoni. Rondon je uspio postići 11 golova i sedam asistencija.

Da li je Frank Lampard pogriješio što je propustio potpisati iskusnog napadača?

Čini se da bi mu trebalo više konkurencije za glavnog čovjeka Chelseaja, Tammyja Abrahama i Rondonova marljivog karaktera, u kombinaciji s iskustvom u Premier ligi – moglo bi ga učiniti sjajnom kratkoročnom opcijom.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!