NaslovnicaVijestiChelsea ostaje bez ključnog igrača. Odbio ugovor od 12 milijuna eura!

Chelsea ostaje bez ključnog igrača. Odbio ugovor od 12 milijuna eura!

Kako stvari stoje, Chelsea se nije uspio dogovoriti sa Antonijom Rudigerom oko novog ugovora, piše Daily Mail. Nevjerojatni njemački branič, koji zaista igra fenomenalno pod vodstvom Thomasa Tuchela, već tjednima razgovara sa Chelseajem oko novog ugovora.

Međutim, nije pristao na ogromnu plaću od čak 12 milijuna eura godišnje. Trenutno zarađuje dvostruko manje, a Chelsea mu je prvo nudio 165.000 eura tjedno, što je oko 8.5 milijuna eura godišnje.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

To je nijemac glatko odbio, nakon čega su mu Plavci ponovo ponudili 236.000 eura tjedno, što Rudigera također nije zadovoljilo.

Sada Daily Mail piše kako je uprava Chelsea ostala šokirana, jer su računali da će ponuda od 12 milijuna eura godišnje biti sasvim dovoljna. No, sada su u problemima, jer Antoniju istječe ugovor na kraju sezone i već sada može razgovarati sa drugim klubovima.

Za njega su navodno zainteresirani Real Madrid, PSG i sada se spominje i Manchester United.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!