NaslovnicaVijestiChelsea ponudio Sevilli 55 milijuna eura za Francuza

Chelsea ponudio Sevilli 55 milijuna eura za Francuza

Kalidou Koulibaly prije tri dana službeno je predstavljen u Chelseaju, koji ovog ljeta po svemu sudeći planira formirati, složit će se mnogi, najjači stoperski tandem Premier lige.

Pričalo se da bi gigant sa Stamford Bridgea Senegalca mogao upariti s Presnelom Kimpembeom iz PSG-a, ali se prije nekoliko dana usmjerio prema igraču koji mu je prošlog ljeta bio velika želja – Julesu Koundeu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Sada je Chelsea za francuskog reprezentativca ponudio 55 milijuna eura, uključujući bonuse. Chelsea je lani u kolovozu nudio sličan novac, no ovog su ljeta Andalužani konačno dobili nešto opipljivo s čime se može raditi, odnosno pregovarati i dizati cijenu.

Nije tajna da španjolski klub želi najmanje 65 milijuna eura za stopera koji je ujedno i prva želja Barcelone. No, Katalonci su već uložili ogroman novac, preko 100 milijuna eura za Raphinhu i Roberta Lewandowskog.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!