NaslovnicaVijestiCHELSEA PONUDIO ZVIJEZDU NAPOLIJU: Žele ga prodati jer je višak na Stamford...

CHELSEA PONUDIO ZVIJEZDU NAPOLIJU: Žele ga prodati jer je višak na Stamford Bridgeu!

Chelsea je navodno ponudio Michyja Batshuayija Napoliju na posudbu, pa čak su spremni plaćati mu dio plate.

CHELSEA PONUDIO ZVIJEZDU

Batshuayi se pridružio Plavcima iz Marseillea za naknadu od 33 milijuna funti. Belgijski napadač se mučio da se uspostavi kao prvotimac na Stamford Bridgeu, a prošlu sezonu je proveo na posudbi u Borussiji Dortmund, a zatim i Crystal Palaceu.

Do sada je upisao 54 nastupa, postigavši 21 gol i pet asistencija.

Ove je sezone 25-godišnjak bio na klupi u UEFA Super kupu protiv Liverpoola, ali osim toga, još nije dobio niti jednu utakmicu ove sezone.

Prema reporteru Dario Santaro, Chelsea je voljan prodati Batshuayija Napoliju.

S obzirom da Chelsea već ima Oliviera Girouda i Tammyja Abrahama, čini se da su vrlo male vjerojatnoće da će Batshuayi imati mnogo vremena za igru ove sezone. Međutim, prelazak u Napoli mu sigurno ne bi značilo automatski veću minutažu, jer tamo već imaju Dries Mertens i Arkadiusz Milik, koji igraju na poziciji centralnog napadača.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!