NaslovnicaVijestiCHELSEA POSLAO PONUDU OD 50 MILIJUNA FUNTI: Zamjena za Alvaro Moratu stiže...

CHELSEA POSLAO PONUDU OD 50 MILIJUNA FUNTI: Zamjena za Alvaro Moratu stiže na Stamford Bridge!

Chelsea poslao ponudu od 50 milijuna funti. Zamjena za Alvaro Moratu stiže na Stamford Bridge! Chelsea ima prednost u odnosu na Tottenham u transfer potrazi za napadačem Bournemoutha Callum Wilsonom, prema posljednjim izvještajima.

CHELSEA POSLAO PONUDU

Nagađa se da će Plavci gotovo sigurno napraviti ponudu od oko 50 milijuna funti za Wilsona ako prodaju Alvaro Moratu, koji je meta za klubove kao što su Atletico Madrid, Sevilla, Borussia Dortmund i AC Milan, navodi Independent.

U njihovom izvješću se tvrdi da bi Wilson bio naklonjen prelasku u Chelsea više nego u Tottenham, koji je također među klubovima koji ga žele nakon dobrih nastupa u Premier ligi ove sezone.

26-godišnjak ima devet golova u 16 utakmica u Premier ligi ove sezone, zarađujući poziv u englesku reprezentaciju u tom procesu, sa golom u svom jedinom nastupu za svoju zemlju.

Čini se da bi Wilson mogao napraviti korak ka većem klubu, iako se može zamisliti da bi navijači Chelseaja sigurno voljeli veće ime.

Calciomercato je izvijestio o tekućim raspravama o tome kako je Gonzalo Higuain došao do Stamford Bridgea, dok Daily Mirror izvještava da je zvijezda Intera Mauro Icardi jedan od glavnih ciljeva.

Wilson bi također mogao biti vrlo dobro pojačanje za Tottenham, je je klubu potreban netko tko će biti zamjena za Harry Kanea ako se ozlijedi.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!