NaslovnicaVijestiChelsea poslao ponudu od 85 milijuna funti za Federica Chiesu!

Chelsea poslao ponudu od 85 milijuna funti za Federica Chiesu!

Chelsea je ponudio Juventusu 85 milijuna funti za zvijezdu Europskog prvenstva Federica Chiesu, prema zapanjujućim izvješćima.

Chelsea poslao ponudu

Plavci su se već duže vrijeme raspitivali o Chiesi i spremni su ponuditi 85 milijuna funti, prema novinaru BILD-a Christianu Falku.

Međutim, giganti Serije A odbili su ući u razgovore – isključujući prodaju svog talentiranog napadača.

Chiesa (23) je prošle seone igrao za Juventus i uživao u spektakularnoj formi na Europskom prvenstvu pomažući svojoj ekipi da osvoji naslov protiv Engleske prošle nedelje.

Krilni napadač trebao je ući u drugu sezonu dvogodišnje posudbe iz Fiorentine, međutim Juventus ima obvezu kupiti ga za 43 milijuna funti.

Thomas Tuche želi da ga dovede uoči nove sezone nakon trijumfa u Ligi prvaka prošle sezone.

Navodno prate i Erlinga Haalanda, kojeg cijelo ljeto poveuju sa zapanjujućim transferom na Stamford Bridge.

Također su poslali zahtjev za posudbu napadača Barcelone Antoinea Griezmanna.

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!