NaslovnicaVijestiChelsea prodaje Kantea kako bi finansirao dva nova pojačanja!

Chelsea prodaje Kantea kako bi finansirao dva nova pojačanja!

U vrijeme kad se očekuje da većina klubova ovog ljeta neće puno poslovati, navijači Chelseaja moraju biti oduševljeni sa aktivnošću svog kluba.

Chelsea prodaje Kantea

Potvrđeno je da će se Timo Werner pridružiti Hakimu Ziyechu na Stamford Bridgeu sljedeće sezone.

Naivjači će možda biti uzbuđeni kad čuju da njihov klub još uvijek ima planove za jačanje svog sastava, a Kai Havertz je proglašen sljedećim velikim imenom koje Frank Lampard prati.

Nažalost, ne zvuči kao da će to biti pun lonac novca, tako da to znači da će morati prodati neke igrače.

Izvješava se da se N’Golo Kante pojavio kao netko koga bi klub volio prodati, a vjerojatno je da će navijači zbog toga imati izmiješane osjećaje.

Izuzetno je simpatičan zbog svog ponašanja i svog stila igre – nikada ne prestaje trčati, njegovo otimanje lopte i prekid protivničkih akcija je nevjerojatno.

Problem je što se počeo mučiti sa ozljedama, a ima i 29 godina, a morate se zapitati hoće li još uvijek moći igrati na najvišoj razini kada mu tempo počne padati.

Ako Chelsea može uzeti veliku naknadu za njega i to im omogući da dovedu nekoga poput Havertza, to će se vjerojatno smatrati dobrim poslom.

Nema glasina o tome da se itko dogovorio sa Chelseajem za potpis francuske zvijezde, ali zvuči kao da mu se vrijeme na Stamford Bridgeu bliži kraju.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!