NaslovnicaVijestiChelsea prodaje sedam igrača nakon kupovine Wernera!

Chelsea prodaje sedam igrača nakon kupovine Wernera!

Chelsea će ovog ljeta praviti čistku u momčadi kako bi izbalansirao dovođenje Timo Wernera, Hakim Ziyecha i dva nova potencijalna pojačanja.

Chelsea prodaje sedam

Plavci su iznenadili ranije ovog tjedna sa izvještajima da je napadač RB Leipziga Werner dogovorio transfer na Stamford Bridge, stim da je njemački napadač prethodno bio čvrsto povezan sa Liverpoolom.

S obzirom da će 24-godišnjak koštati 53 milijuna funti, dodajte još 35.6 milijuna potrošenih na Ziyecha, Frank Lampard je spreman prodati sedam igrača iz svog sastava.

Prema Mirroru, Pedro, Willian, Jorginho, Marcos Alonso, Kurt Zouma, Ross Barkley i Michy Batshuayi će napustiti Stamford Bridge tijekom ljeta.

Ziyechov dolazak i potenacijalno potpisivanje Sassuolovog Jeremija Boge, koji je povezan sa povratkom u zapadni London, znači da Lampard više nema razloga da zadrži Pedra i Williana.

Ugovori dvojice igrača istječu na ljeto, a Španjoslac je povezan sa prelaskom u Romu. Willianu je ponuđen novi ugovor, ali dvije strane se nisu mogle dogovoriti o duljini istoga i vjerojatno će otići.

Maurizio Sarri ponovo želi surađivati sa Jorginhom, kojeg je uspio dovesti u Napoliju i Chelseaju, a Talijan ga navodno želi potpisati i ovog ljeta za Juventus.

Alonso je ove sezone započeo samo devet utakmica u ligi, a lijevi bek je vjerojatno bio najproblematičnija pozicija Lamparda u njegovoj prvoj sezoni kao menadžera Plavaca.

Najnovije vijesti

Španjolska La Liga se od iduće godine igra u SAD-u

0
Predsjednik La Lige Španjolske, Javier Tebas, dao je nekoliko zanimljivih izjava u intervjuu za Expansion. Posebno je privukao pažnju javnosti kada je otvoreno priznao...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!