NaslovnicaVijestiCHELSEA PRONAŠAO PRVO POJAČANJE: Bivši igrač Maurizio Sarrija stiže na Stamford Bridge!

CHELSEA PRONAŠAO PRVO POJAČANJE: Bivši igrač Maurizio Sarrija stiže na Stamford Bridge!

Chelsea pronašao prvo pojačanje! Bivši igrač Maurizio Sarrija stiže na Stamford Bridge! Kako se izvješćuje, Chelsea i Milan pripremaju konačne detalje o zamjeni igrača Gonzala Higuaina i Alvaro Moratu u zimskom prijelaznom roku.

Chelsea pronašao

Plavci hitno trebaju ojačati svoj napad ove zime i čini se da je postignut napredak na nekoj vrsti razmjene koja uključuje ova dva napadača.

Dok je Morata bio vrlo loš do sada na Stamford Bridgeu, ima smisla pokušati ga ubaciti kao dio dogovora, a Higuain je velika nadogradnja ako uspije zadržati svoju zapanjujuću formu u Seriji A dugi niz godina.

Ove vijesti dolaze od strane Sport Mediaseta, koji je izvijestio da su se vodili razgovori između šefova kluba i da se čini da su pregovori u završnoj fazi.

Nekoliko opcija ostaje na stolu s obzirom na prirodu zamjene, pri čemu još nije posve jasno da li će to biti stalni dogovor ili samo posudba.

Talijanski izvor također spominje moguće dogovore za Chelseajevog Cesca Fabregasa i Tiemouea Bakayokoa, od kkojih je već jedan pozajmljen na San Siru.

Glavna stvar je, međutim, da Chelsea dođe do kvalitetnog napadača poput Higuaina kako bi pojačali svoj ekipu u siječnju.

Argentinac je u Napoliju igrao odlično pod vodstvom Maurizio Sarrija i izgleda daje pouzdana i dokazana opcija koju Chelseaju trenutno očajnički nedostaje.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!