NaslovnicaVijestiCHELSEA PRONAŠAO ZAMJENU: Evo tko bi trebao stići na Stamford Bridge ukoliko...

CHELSEA PRONAŠAO ZAMJENU: Evo tko bi trebao stići na Stamford Bridge ukoliko Courtois ode u Real Madrid!

Kako danas pišu brojni engleski mediji, Chelsea je pronašao zamjenu za Thibauta Courtoisa, koji će po svemu sudeći karijeru nastaviti u Real Madridu, a riječ je o mladoj zvijezdi AC Milana Gianluigiju Donnarummi.

Chelsea želi Donnarummu

‘Plavci’ su spremni prihvatiti ponudu od 40 miliona eura, koliko Los Blancosi nude za belgijskog reprezentativca, ali do transfera neće doći dok na Stamford Bridge ne stigne njegova zamjena.

[su_bingo]

Prva meta londonskog kluba kada je u pitanju golmanska pozicija bio je Alisson Becker, ali sportski direktor Rome Monchi danas je priznao kako su pregovori sa Liverpoolom napredovali, te da će brazilski reprezentativac nejvjerovatnije karijeru nastaviti na Anfieldu. Međutim, čelnici Chelseaja žele iskoristiti situaciju u kojoj se nalazi AC Milan, koji je primoran prodati neke od zvijezda zbog kršenja UEFA-inog financijskog fair-playa, zbog čega su kažnjeni izbacivanjem iz europskih takmičenja, a na listi igrača koji bi mogli napustiti San Siro nalazi se i Donnarumma.

[su_bonus]

Engleski Standard izvještava kako bi moglo doći do direktne razmjene između klubova, a u redove talijanskog velikana trebao bi otići napadač ‘Plavaca’ Alvaro Morata, s obzirom da novi trener Maurizio Sarri ne računa na njega u sljedećoj sezoni. 19-godišnji Donnarumma, koji je već odigrao preko 100 utakmica u Seriji A, tokom prošle sezone žestoko je kritikovan od strane navijača kluba zbog izjava njegovog agenta Mina Raiole, koji je priznao kako mu želi pronaći novu destinaciju.

Pored toga, i sportski direktor Massimiliano Mirabelli u maju je priznao kako bi talijanski reprezentativac mogao napustiti klub ovog ljeta. Tom prilikom on je izjavio: “Ukoliko stigne dovoljno dobra ponuda, bilo koji od naših igrača bi mogao otići. Postoje daleko bogatiji klubovi od našeg, tako da to moramo prihvatiti.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

RB Salzburg zaradio 50 milijuna eura od ispadanja Arsenala iz Lige...

0
Nakon sinoćnjeg ispadanja Arsenala iz Lige prvaka, lista europskih klubova sudionika Svjetskog klupskog prvenstva je konačno kompletirana. Od 2025. godine, Svjetsko klupsko prvenstvo će se...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!