NaslovnicaVijestiChelsea i PSG nude 170 milijuna eura za Realovu zvijezdu!

Chelsea i PSG nude 170 milijuna eura za Realovu zvijezdu!

Real Madrid je navodno spreman da proda svog najboljeg nogometaša, a među zainteresovanima su Chelsea i PSG, koju nude 170 milijuna eura za Realovu zvijezdu.

Realovu zvijezdu

Cristiano Ronaldo potpisao je ugovor sa Real Madridom u listopadu 2016, obavezavši se na vjernost madridskom klubu do 2021, uz gigantsku otkupnu klauzulu, od čak milijardu eura.

Međutim, izgleda da je Real spreman da proda svoju zvijezdu, te da otkupna klauzula neće biti ispunjena, a sam Ronaldo je nedavno tražio da se klauzula značajno umanji.

[su_no1forfootball]

Portugalac u posljednje vrijeme tiho, ali sve glasnije, iskazuje nezadovoljstvo na Santiago Bernabeu, i vrlo lako bi moglo doći do velikog transfera, a ono što Ronalda “žulja”, između ostalog, je to što Lionel Messi ima daleko veći ugovor u Barceloni.

Aktualni osvajač Zlatne lopte, druge zaredom a pete u karijeri, smatra da je zalužio mnogo bolji tretman. “Kraljevski klub” je još uvijek rezervisan po tom pitanju, tako da su sve mogućnosti otvorene.

Bivši napadač Real Madrida: Možda se vratim u klub jednog dana!

IZNENADNI TRANSFER NA POMOLU: Barcelona dovodi zvijezdu Bayerna

Ronaldo je u Real stigao 2009. godine iz Uniteda za iznos od 94 milijuna eura, a za “kraljevski klub” odigrao je 416 utakmica u svim natjecanjima, u kojima je postigao 422 gola, te upisao 127 asistencija.

Mediji u Španjolskoj izvještavaju kako Chelsea iznenađujuće predvodi utrku za Ronaldom, a ne Manchester United, koji se mnogo puta spominjao kao njegova sledeća destinacija. PSG mu je također ponudio visoku platu, kao i LA Galaxy, mada Ronaldo smatra da još nekoliko godina može igrati na najvišem nivou, tako da odlazak u manje lige nije opcija.

Florentino Perez zasad ne želi da poboljša Ronaldov ugovor, smatrajući da je dovoljno što je to učinio prošle godine. Ukoliko dođe do transfera, madridski klub će svakako morati da dovede dovoljno kvalitetnu zamjenu, kao što je Neymar, za kojeg kruže glasine da je na meti Reala.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!