NaslovnicaVijestiCHELSEA SE BORI SA REAL MADRIDOM: Zamjena za Alvaro Moratu na korak...

CHELSEA SE BORI SA REAL MADRIDOM: Zamjena za Alvaro Moratu na korak od prelaska na Stamford Bridge!

Chelsea se bori sa Real Madridom! Zamjena za Alvaro Moratu na korak od prelaska na Stamford Bridge! Chelsea je, kako se izvješćuje, pokrenuo inicijativu za otpusnu klauzulu napadača Intera i mete Reala i Manchester Uniteda, Mauro Icardija.

Chelsea se bori

Argentinski internacionalac je bio iznimno plodan u svoje vrijeme u Seriji A, a izvori u Italiji sada sugeriraju da bi mogao biti spreman za razgovore o preseljenju u Chelsea.

Icardi je također bio predmet ponude iz Manchester Uniteda prošlog mjeseca, ali čini se da su Plavci sada ispred svojih suparnika u utrci za njegovim potpisom.

Piše se kako je i Real Madrid zainteresiran i da je spreman poslati ponudu, tako da očekujemo veliku borbu na tržištu transfera ove godine.

Chelsea je u srijedu navečer remizirao protiv Southamptona, što je bez sumnje veliko razočarenje za menadžera Maurizio Sarrija.

Govoreći nakon utakmice, Talijan je izgledao kao sretan čovjek nakon što je promatrao veliki broj šansi promašenih od strane Alvaro Morate i to ih je koštalo tri boda.

Icardi bi zasigurno bio veliko pojačanje i idealan partner za Christian Pulišića, koji će se pridružiti Chelseaju iz Borussije Dortmund na ljeto.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!