NaslovnicaVijestiCHELSEA SE PRIPREMA NA ODLAZAK SARRIJA: Pronašli su adekvatnu zamjenu za njega!

CHELSEA SE PRIPREMA NA ODLAZAK SARRIJA: Pronašli su adekvatnu zamjenu za njega!

Kako se izvješćuje, Derby County se priprema da izgubi Franka Lamparda od Chelseaja dok pokušavaju zamijeniti Maurizija Sarrija.

CHELSEA SE PRIPREMA

Ovaj ogromni razvoj situacije dolazi iz Daily Maila, koji izvješćuje da Derby traži da dovede Leea Bowiera na mjesto Lamparda, koji bi mogao napraviti šokantan povratak u klub gdje je bio legenda kao igrač nakon samo jedne sezone u menadžmentu.

To zvuči kao vrlo rizičan porez za Chelsea, a Lampard izgleda previše neiskusan da preuzme posao ove veličine, čak i ako je pokazao mnogo obećanja sa impresivnom debitnom sezonom s Derbyjem.

Bibši internacionalac Engleske doveo je Derbyja u finale play-offa za Premier ligu, gdje ih je porazila Aston Villa.

Portugal – Švicarska: Završnica Lige nacija

Mail tvrdi da trenutni menadžer Chelseaja Sarri čeka službeno zeleno svjetlo kako bi napustio Stamford Bridge i preuzeo Juventus, gdje je Massimiliano Allegri napustio svoje mjesto na kraju sezone.

Sarri nije bio jako popularan među navijačima Chelseaja unatoč završetku na trećoj poziciji i osvajanju finala Europske lige u prvoj sezoni u zapadnom Londonu.

Lampard, poput Olea Gunnara Solskjaera u Manchester United će bez sumnje biti iznimno popularan među navijačima zbog svojih veza sa klubom, ali nema sumnje da je to hrabar potez koji bi se mogao osvetiti ovom klubu.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!