NaslovnicaVijestiChelsea se uključio u utrku za potpis Lionela Messija

Chelsea se uključio u utrku za potpis Lionela Messija

Chelsea se, prema izvještajima engleskih medija, pridružio utrci za dovođenje Lionela Messija, argentinskog nogometaša koji trenutno nastupa za PSG. Argentinac će za mjesec dana napustiti redove Parižana kao slobodan igrač.

Iako se već neko vrijeme šuška da bi karijeru mogao nastaviti u Barceloni, iz koje je došao u PSG, ali i u Al-Hilalu, sada se londonski klub pojavio kao opcija za nastavak karijere.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Tako Todd Boehly, američki vlasnik Chelseaja, želi pokvariti planove Barceloni i klubu iz Saudijske Arabije koji su odlučili krenuti po Argentinca, za kojeg smatra da je on ono što Plavcima treba kako bi sve ostalo došlo na svoje mjesto.

Iza kluba sa Stamford Bridgea je sezona za zaborav. Iako su tijekom zime uložili dosta novca u momčad, ipak su ispali u četvrtfinalu Lige prvaka od Real Madrida, a sezonu će završiti u Premiershipu daleko od pozicija koje vode u Europu za iduću sezonu.

Messi je ove sezone za PSG odigrao 39 utakmica, gledamo li sva natjecanja. Postigao je 19 golova i upisao 20 asistencija.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!