NaslovnicaVijestiChelsea treba savršenu utakmicu na Camp Nou!

Chelsea treba savršenu utakmicu na Camp Nou!

U uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka Chelsea gostuje u Barceloni, a Messi i društvo u prvoj su utakmici odigrali 1-1 protiv Conteove momčadi u Londonu što je pozitivan rezutlat na gostovanju u ovoj fazi. Conte protiv Valverdea za mjesto među 8 najboljih u Europi.

Statistika Lige prvaka kaže – 68% momčadi koje su prvu utakmicu odigrale 1-1 na gostovanju izborili su prolaz u daljnju fazu. S tim optimizmom Barcelona ide u utakmicu protiv Contea, trenera koji je samo jednom u karijeri prošao u četvrtfinale Lige prvaka i to kao trener Juventusa kada je u osmini finala igrao protiv Celtica.

Prvu utakmicu Chelsea je bio outsider prije početka utakmice, ali bolja momčad na terenu. Nisu igrali posebno atraktivan nogomet, ali svaki je igrač znao svoj zadatak i Conteova momčad imala je glavu i rep svih 90 minuta. Napravili su samo jednu veću grešku i skupo su je platili – kada s druge strane stoji Lionel Messi nemate pravo na takve greške.

[su_champions_league]

Willian je bio najbolji igrač na terenu prije 3 tjedna u Londonu. Prvo je pogodio desnu stativu kraj Ter Stegena, a nakon toga i lijevu, a tek treći pokušao završio je u mreži iza Barceloninog golmana. Može Chelsea žalit što nisu iskoristili svoju šansu jer rezultat 1-1 nije baš poželjan pred uzvrat na Camp Nou.

Conte treba savršenu utakmicu!

Antonio Conte danas će trebati savršenu utakmicu da bi u osmini finala izbacio jednog od favorita ovosezonske Lige prvaka, momčad koja ove sezone nema poraz u Ligi prvaka, a ni prvenstvu. Zadnji put kada je Chelsea gostovao u Barceloni završilo je 2-2, a to je rezultat koji bi ih i ove godine vodio u daljnju fazu natjecanja.

U prvoj utakmici Conte je igrao bez klasičnog napadača, u napadu je ‘lažnu devetku’ igrao Hazard, njihov najbolji igrač koji se i nije baš najbolje snašao u toj ulozi, no danas će Hazard vjerojatno igrati na svojoj poziciji gdje ima puno više slobode, a u napadu se očekuje pravi napadač, no prema pisanju medija iz Engleske – vjerojatnije je da će zaigrati Giroud nego Morata.

[su_champions_league]

Najava sastava

Engleski mediji najavljuju kako će Conte u prvi sastav staviti jedno iznenađenje – riječe je o ovogodišnjem pojačanju – Oliveru Giroudu. Dok će Valverde u prvi sastav umjesto Paulinha staviti Andre Gomesa.

Barcelona XI:
Ter Stegen – Sergi Roberto, Umtiti, Pique, Alba – Busquets, Rakitić, Gomes, Iniesta – Messi, Suarez

Chelsea XI:
Courtois – Marcos Alonso, Rudiger, Christensen, Azpilicueta, Moses – Kante, Fabregas – Hazard, Willian, Giroud

Španjolski mediji manje vjeruju u promjene sastava iz prve utakmice. Oni su skloniji vjerovati kako će utakmicu krenuti Paulinho te da Chelsea neće igrati s klasičnom devetkom nego ponovno sa Hazardom u napadu na krilima Pedro i Willian.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!