NaslovnicaVijestiCHELSEA TROŠI 150 MILIJUNA FUNTI: Stižu dva nova vrhunska pojačanja na Stamford...

CHELSEA TROŠI 150 MILIJUNA FUNTI: Stižu dva nova vrhunska pojačanja na Stamford Bridge

Chelsea troši 150 milijuna funti na početku ljetnog prijelaznog roka. Plavci navodno žele pojačati svoju momčad ljetnom prijelaznom roku i izdvojena su dva igrača kao potencijalna pojačanja, prema pisanju Telegrapha.

Chelsea troši 150

Na ljeto je Antonio Conte doveo Alvaro Moratu, Tiemoue Bakayokoa, Danny Drinkwatera, Antonio Rudigera i Davide Zappacostu.

U međuvremenu, Diego Costi, Nemanji Matiću i John Terryju je dopušteno da odu sa Stamford Bridgea, na užas mnogih navijača Chelseaja.

Završili su na petom mjestu Premier lige i od Antonio Conteove ekipe se očekuje da će pokušati potpisati nova pojačanja u ljetnom prijelaznom roku, iako su već doveli Barkleya, Girouda i Palmierija, dok možda Antonio neće biti taj koji će dovoditi igrače, jer mu se smiješi otkaz.

[su_no1forfootball]

Nadaju se da će Thibaut Courtoisa uspjeti da zavežu sa novim ugovorom, a istodobno će dovesti i nova lica koja će im pomoći da se natječu sa klubovima iz Manchestera.

Prema Telegraphu, Chelsea je zainteresiran za dva igrača, a odbor Chelseaja je nedavno potvrdio da će na ljeto nastojati da dovede neka nova pojačanja.

“Ako postoji mogućnost za poboljšanje momčadi u numeričkom aspektu, mislim da bi to bio dobar izbor”, rekao je Conte ranije ove sezone. “Ali istodobno uživam u radu sa tim igračima. ”

“Ako postoji mogućnost za poboljšanje naše momčadi, mislim da će klub to pokušati učiniti.”

Ofanzivni veznjak Thomas Lemar je i dalje na klupskom radaru.

Lemar, koji ima 22. godine je također na meti Liverpoola i Arsenala i očekuje se da će napustiti Monaco u bliskoj budućnosti nakon što su im otišli skoro svi ključni igrači.

[su_live_koeficijenti]

Još jedno ime koje se spominje u Telegraphu je Alex Sandro kao ključni igrač kojeg Chelsea želi da dovede na ovom ljetnom prijelaznom roku.

Conte je prošlog ljeta pokušao dovesti 26-godišnjeg beka iz Juventusa, ali mu nije uspjelo, doveo je Palmierija, ali sumnjamo da će to Chelseaja odvratiti od Alex Sandra.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!