NaslovnicaVijestiCHELSEA U OZBILJNIM PROBLEMIMA: Ključni igrač se ozlijedio pred susret sa Valencijom...

CHELSEA U OZBILJNIM PROBLEMIMA: Ključni igrač se ozlijedio pred susret sa Valencijom – OPREZ KLADIONIČARI!

Branič Chelseaja Antonio Rudiger isključen je iz sutrašnjeg susreta u Ligi prvaka protiv Valencije. Njemački internacionalac, koji ima 26 gdina, igrao je prvi put od travnja u pobjedi od 2-5 nad Wolverhamptonom proteklog vikenda.

Ključni igrač

Rudiger je u subotu počeo na Molineauxu, ali bio je prisiljen da napusti igru na poluvremenu.

Glavni trener Frank Lampard je sada potvrdio da je ozljeda prepone problem kojeg Rudiger nosi već nekoliko tjedana.

Lampard je na tiskovnoj konferenciji pred utakmicu rekao novinarima: “Toni je ozlijeđen. Ima mali problem sa preponama, kojeg nosi nekoliko tjedana, a danas će imati pregled.”

Plavci će ugostiti španjolske protivnike sutra navečer na Stamford Bridgeu u svojoj prvoj utakmici u skupini, gdje su favoriti za pobjedu sa koeficijentom 1.83 u najboljoj kladionici na svijetu. Možemo slobodno reći da imate sreće što ste naletjeli na ovaj članak, jer bet365 kladionica za svoje nove članove daje velike bonuse dobrodošlice, s toga se odmah bacite na registraciju i uzmite svoje bonuse.


U nedostatku Rudigera, Lampard će morati da se odluči za Kurt Zoumu, Fikayo Tomorija ili Andreasa Christensea za start protiv Valencije.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!