NaslovnicaVijestiChelsea u razgovorima sa najtraženijim braničem na svijetu!

Chelsea u razgovorima sa najtraženijim braničem na svijetu!

Chelsea se nada postizanju dogovora za braniča Seville Julesa Koundea nakon što je Francuz izrazio spremnost da se preseli na Stamford Bridge.

Francuski reprezentativac se etablirao kao jedan od najperspektivnijih mladih braniča u Europi tijekom njegove dvije sezone u Sevilli.

21-godišnjak je impresionirao za Španjolce prošle sezone dok ih iz Lige prvaka nije izbacio Dortmund.

Kounde je sada okusio prvo europsko natjecanje i gledao je kako Chelsea u svibnju podiže trofej Lige prvaka pobijedivši Manchester Cityja.

Thomas Tuchel želi ojačati svoju obranu, a Gianluca Di Marzio kaže da su Plavci sada otvorili službene pregovore sa Sevillom oko transfera Koundea.

Navodi se da je Kounde rekao da želi igrati za Chelsea, što znači da Plavci trebaju samo dogovoriti naknadu sa klubom iz La Lige.

Sevilla navodno procjenjuje Koundea na 50 milijuna funti, a Chelsea bi mogao prodati Kurta Zoumu kako bi prikupio sredstva za taj transfer.

Tottenham je zainteresiran za potpisivanja Zoume, a Chelsea bi za njegove usluge prihvatio ponude od oko 21 milijun funti.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!