NaslovnicaVijestiChelsea u siječnju dovodi zvijezdu Wolvesa za 38 milijuna funti!

Chelsea u siječnju dovodi zvijezdu Wolvesa za 38 milijuna funti!

Chelsea je zainteresiran za dovođenje veznjaka Wolvesa Rubena Nevesa u siječanjskom prijelaznom roku, prema izvješćima iz Engleske.

Chelsea u siječnju

Plavcima je forma u posljednje vrijeme pala i njihova borba za naslov je stagnirala nakon što su izgubili bodove protiv Wolvesa, Evertona i West Hama.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Trener Chelseaja Thomas Tuchel navodno želi pojačati svoje mogućnosti u veznom redu i mogao bi krenuti po igrača sa Molineuxa.

Prema pisanju medija, Tuchel želi potpisati portugalskog reprezentativca Nevesa, koji je impresionirao otkako se pridružio Wolvesima iz Porta 2017. godine.

24-godišnjak je do sada upisao 194 nastupa za klub iz Premier lige, postigavši 21 gol u svim natjecanjima.

Preostalo mu je još dvije i pol godine ugovora sa ekipom Wolvesa, a sada ga oni navodno žele prodati za 38 milijuna funti.

N’Golo Kante, Jorginho i Mateo Kovačić su propustili dosta utakmica ove sezone zbog ozljeda, a Tuchel sada želi više pokrića u svom veznom redu, jer je izgubio vjeru u Saula Nigueza.

Chelsea je na ljeto potpisao španjolskog reprezentativca na posudbu iz Atletico Madrida, ali se on nije uspio prilagoditi engleskom nogometu i još uvijek nije startao u Premier ligi.

Menadžer Wolvesa Bruno Lage vjeruje da je Neves vrhunski igrač i usporedio ga je sa Jorginhom uoči nedeljne utakmice protiv Chelseaja, koja je završila remijem bez golova.

“Veznjaci su vrlo važni, a Jorginho je jedan od najboljih na toj poziciji u ovom trenutku”, rekao je Lage.

“Ako pogledate, svaki put kada su pod pritiskom, uvijek traže Jorginha, koji pronađe potreban prostor. Na taj način je vrlo pametan.”

“Kad sam ga gledao kako igra na toj poziciji, mogao sam mnogo toga naučiti, pogotovo kada igra na njihovoj polovici terena, kako postavlja svoje tijelo i počinje gledati desno na lijevo kako bi pronašao prostor prije dodavanja lopte.”

“Dakle, on je vrlo pametan, igra na toj poziciji kada igraju na svojoj polovici terena i uz veliki pritisak.”

“Ali Ruben je također vrhunski igrač. Naš posao je izvući najbolje od igrača i jako smo zadovoljni s njim.”

“Pružio je veliku asistenciju [Romainu] Saissu protiv Brightona, a to mogu učiniti samo vrhunski igrači.”

Najnovije vijesti

Hoće li Erik ten Hag dobiti otkaz ako izgubi od Arsenala...

0
Nekoliko ključnih informacija stvaraju veliku neizvjesnost oko budućnosti menadžera Manchester Uniteda, Erika ten Haga. Nakon ponovnog poraza, ovaj put 4-0 od Crystal Palacea, postavlja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!