NaslovnicaVijestiChelsea u siječnju plaća 60 milijuna eura za zvijezdu iz Serije A!

Chelsea u siječnju plaća 60 milijuna eura za zvijezdu iz Serije A!

Chelsea želi pojačati svoju obranu u siječanjskom prijelaznom roku s potpisom Thea Hernandeza iz AC Milana za 60 milijuna eura. Francuski reprezentativac se reklamira kao idealna zamjena za ozlijeđenog Bena Chilwella na lijevom beku, prenosi Tuttosport.

Chelsea u siječnju

Hernandez je pod ugovorom na San Siru do lipnja 2024. godine, a već su započeli razgovori o produženju njegovog boravka u klubu na daljnje dvije godine, uz povećanje plaće.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Milan očito želi zadržati 24-godišnjaka, tvrdeći da bi ih samo ponuda u regiji od 60 milijuna eura uvjerila da se rastanu s jednom od svojih najboljih igrača.

U Italiju je stigao iz Real Madrida za oko 21 milijun eura, a stekao je reputaciju jednog od najboljih bekova u Europi.

PSG i Manchester City su se ranije povezivali sa Hernandezom, dok su ga pokušali potpisati na ljetnom prijelaznom roku.

Branič je za Rossonere upisao ukupno 20 nastupa u svim natjecanjima i postigao dva gola.

Chelsea bi sada doveo nova pojačanja nakon frustrirajuće forme u kojoj je momčad Thomasa Tuchela pobijedila samo jednom u posljednje četiri utakmice u Premier ligi.

Plavci su u srijedu navečer remizirali 1-1 protiv Brightona – rezultat koji ih je ostavio osam bodova iza vodećeg Manchester Cityja.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!