NaslovnicaVijestiCHELSEA U ŠPANJOLSKOJ PRONAŠAO ZAMJENU ZA HAZARDA: U London stiže pojačanje od...

CHELSEA U ŠPANJOLSKOJ PRONAŠAO ZAMJENU ZA HAZARDA: U London stiže pojačanje od 100 milijuna eura!

Ousmane Dembele je imao teško vrijeme otkako je stigao u Barcelonu. To se ne odnosi na moral, ali na nedostatak stalne kondicije za utakmice.

CHELSEA U ŠPANJOLSKOJ

Prema pisanju Expressa, Chelsea je započeo razgovore o tranferu sa Dembeleovim agentima.

Nije tajna da su Plavci uvijek imali Dembelea na sovm radaru, pa je sasvim prirodno da će pokušati da ga dovedu, ako Barca bude voljna prodati.

Treba napomenuti da je Chelseajev zabrana ukinuta i oni sada mogu kupovati igrače.

Dembele je došao da popuni ključno mjesto koje je Neymar ostavio praznim kada je napustio Barcu, a do sada on nije ispunio očekivanja na Nou Campu.

To dolazi nakon što je zabrana tranfera ukinuta nakon što im je bilo zabranjeno dovoditi igrače na ljeto.

Ousmane Dembele bi najvjerojatnije bio zamjena za Eden Hazarda na lijevom krilu, dok bi Christian Pulišić prešao na desno, dok je odradio odličan posao do sada ove sezone.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!